Sünnet Düğünü Organizasyonu



Sünnet Düğünü Organizasyonu;

Piramit organizasyon ve animasyon ailesi olarak çocuğunuzun erkekliğe ilk adımı attığı bu özel günde de sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşamaktayız. Her yıl bir önceki yıldan daha kaliteli ve daha tecrübeli olarak siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Bu özel günde çocuğunuzun mutluluğu ve sizin heyecanınıza ortak olmak için size ve ailenize yakışır en güzel organizasyonları düzenler ve bu güzel günün sonunda konuklarınızın da memnun ayrılması için Piramit organizasyon olarak elimizden gelenin en iyisini yaparız.
Sünnet düğünü organizasyonu İstanbul olmak üzere ve Türkiye’nin bir çok ilinde hizmet veren Piramit organizasyon sünnet düğünü organizasyon firmaları arasında kendini kanıtlayarak sünnet düğünü organizasyonu İstanbul ve çeşitli şehirlerden gelen taleplere en iyi şekilde hizmet verip sünnet düğünü firmaları arasında en çok tercih edilen firma konumuna gelmiştir. Piramit organizasyon olarak sünnet düğünü organizasyonunuz için farklı kategorilerde fiyat sunmakta bütçenize uygun sünnet düğün organizasyonu yapmanızı sağlamaktayız. Sektörde bir çok sünnet organizasyon firması olduğu bilincindeyiz ve her geçen gün kendimizi yenileyerek rakiplerimizden daha iyi hizmet vermek için elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız. Bir çok İslami sünnet organizasyonu, dini sünnet organizasyonu, ve bilimum sünnet düğünü organizasyonuna imza atan Piramit organizasyon gerek sünnet düğünü balon süslemesi gerek yeni çeri kostümlü askerleri gerekse sünnet tahtı ( sünnet sandalyesi ) ile sünnet düğününüze bir farkındalık katarak sünnet düğününüzü görsel şölene dönüştürürüz.
Sünnet düğününüze organizasyon firması ararken sadece düşük fiyatlı olanı tercih etmemenizi organizasyon firmasının tecrübe bilgi ve referanslarına da bakmanızı ve bizlere de danışmanızı rica ederiz.

Sünnet düğünü organizasyonlarında vermiş olduğumuz hizmetler;

Sünnet tahtı ve yeni çeri gösterisi:

Sünnet çocuğu müzik eşliğinde tahta oturtularak dört kişilik yeni çeri askerleri gurubu ile taşınarak misafirler selamlatılır selamlama işlemi bittikten sonra sünnet tahtı mekanda uygun bir yere bırakılarak takı töreni dahil olmak üzere yeni çeri askerleri sünnet çocuğunun etrafında yada tahtın etrafında takı töreni bitene kadar bekler.

Sünnet düğünü balon süsleme:

Sünnet çocuğunun adının yazdığı balon ağacı,zincir balon süsleme, balondan kapı girişine kemer yapılması, balondan nazar boncuğu, balondan papatyalar, yerlere serpme balon hizmeti vb.

Sünnet düğünü süslemeleri:

Sünnet düğünü konseptine uygun sünnet temalı süslemeler, balon süsleme, masa sandalye süslemeleri vb. süslemeler.

Masa sandalye kiralama ve süslemesi:

Sünnet düğünü yapacağınız mekanda masa sandalye ihtiyacı varsa yada masa sandalye var masa sandalye giydirme ve süsleme ihtiyacınız varsa bu tip ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz.

Sünnet tahtı kiralama:

Sünnet düğünü organizasyonunda her şey tamam sadece sünnet tahtı da olsa iyi olur diyorsanız birbirinden çeşitli sünnet tahtı modellerimizle sizlere sünnet tahtı kiralama hizmeti sunabiliriz.

Palyaço servisi;

Bütün organizasyonların baş aktörüdür, sünnet düğünlerinin de ve çocukların vazgeçilmez eğlence kaynağıdır. Sünnet düğünlerinde palyaçolar çocuklar için yarışmalar düzenler, çocuklarla beraber oyunlar oynar sosis balondan şekiller yaparak çocuklara hediye eder yüz boyaması yapıp çocuklarınızı eğlendirir.

Tasavvuf ekibi, semazen sema gösterisi, ilahi ekibi hizmeti:

Genellikle İslami sünnet düğünü organizasyonlarında tercih edilen tasavvuf ekibi, semazen sema gösterisi, ilahi ekibi hizmetleri sunmaktayız.

Mehter takımı ve mehteran gösterimi:

Sünnet düğünü organizasyonlarınızda mehter takımı ve mehteran gösterimi ile organizasyonlarınızda mini bir mehter konseri verebiliriz.

Otantik sokak satıcıları ve ikram arabaları hizmeti:

Pamuk şeker arabası kiralama, patlamış mısır ( popcorn ) arabası kiralama, Osmanlı şerbetçisi, Osmanlı macuncusu, Maraş dondurmacısı kiralama hizmetlerimizden yararlanabilir sınırsız ikramlarla hem çocukları hem de yetişkin misafirlerinizi memnun edebilirsiniz.

Volkan ve Konfeti Show’ları:

Sünnet çocuğu taht ve yeniçeri askerler eşliğinde mekana girişinde, pasta kesilirken ve eğlencenin doruk noktalarında volkan ve konfetiler patlatılarak eğlencenize eğlence katabiliriz.

Sünnet düğünü eğlenceleri:

Sünnet düğünü organizasyonlarında hem büyükleri hem de çocukları eğlendirecek ve ilgisini çekecek eğlence programları. Palyaço ve animatör hizmetleri, sihirbaz gösterimi, kukla tiyatrosu, ateşbaz, jonglör, tahta bacak, Nasrettin hoca, Hacivat Karagöz gösterimi, kostümlü animatörler (örümcek adam, batman, sindirella, pamuk prenses, süpermen vb.) şişme oyun parkları vb. etkinlikler.
Pinyata oyunu; çocuk eğlencelerinden bir dir pinyata, etrafı rengârenk krapon kâğıtları ile süslenen pinyataların içi şeker, çikolata, minik oyuncaklarla doldurularak çocukların uzanabilecekleri bir yere bağlanır çocuklar sırayla pinyata patlayana kadar çok sert olmayan bir sopa yardımı ile piyataya vururlar, pinyata patladıktan sonra içinden dökülenleri toplayarak eğlenmeleri ve mutlu olmaları sağlanır.

Sünnet düğünü organizasyonlarındaki diğer hizmetlerimiz:

Sünnet yatağı süslemesi, konfeti, volkan, lazer ışık show gösterileri, ses ve ışık sistemi, profesyonel orkestralar, müzisyen temini, fasıl ekipleri, Dj hizmeti, karşılama ve yer gösterme hostesleri, servis elemanı ve garson hizmeti, Catering ve yemek hizmeti, fotograf çekimi, kamera video çekimi, İslami Sünnet Düğün Paketleri  ( 5 Kişilik Ekip – İlahi sanatçısı, semazenler ve enstrümanlar ) barkovizyon – sahne ve ışık sistemi kurulumu vb. hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz.

Sünnetin yapılışı ve yapılması gerekenler;

Sünnet; tıbben prepisyum denilen sünnet derisinin ¾ ‘ünün cerrahi yolla kesilerek uç kısmının açığa çıkarılması işlemidir. Hem dini hem de sağlık yönünden yapılan sünnet, dini yönden Müslümanlığın gereksinler inden olup Musevilerde de uygulanmaktadır. Sağlık yönünden ise sünnet derisinin ucundaki darlık sık idrar yolu enfeksiyonu geçirme gibi tıbbi nedenlerden sünnet yapılır. Sünnet birkaç yöntemle yapılmaktadır.
Cerrahi yöntem; en yaygın kabul görülen yöntemdir cerrahi yoldan kesilerek uçların birbirine dikilerek gerçekleştirilir.
Lazer yöntemi; derinin bu tip aletlerle kesilmesi ehil olmayan ellerde tehlikeli olabileceği gibi kalıcı sakatlıklar bırakabileceğinden tavsiye edilmemektedir.
Çan yöntemi; kanamasız olup sıklıkla yeni doğan bebeklerin sünnetinde tercih edilen yöntemdir. İki metal plaka arasında sünnet derisi sıkıştırılır ve dışta kalan bölüm kesilir.

Sünnetin yapılış yaşı ne olmalı;

Tartışmalı bir konu olmakla birlikte genel görüş itibari ile iki yaştan önce ve altı yaş sonrası yapılmasıdır bu yaş aralarında çocukların ruhsal bakımdan etkilenecekleri sebep gösterilir tabiî ki de tıbbi müdahaleler yaş gözetmeksizin yapılması gerekir. Günümüzde yeni doğan sünnetleri giderek artmaktadır sebep ise yaşamın ilk iki haftası bebeklerin hızlı iyileşmesinden yararlanmak.

Sünneti yapacak kişi ve ortam;

Sünnet hastane ortamında hatta ameliyathanelerde anestezi uygulanarak ehli doktorlar tarafında yani çocuk cerrahları, ürologlar veya genel cerrah tarafından yapılmalıdır ki derinin fazla yada az bırakılması şekil bozuklukları, kanama, idrar yolunun zarar görmesi gibi durumlar minimize edilebilsin.

Çocuk sünnete nasıl hazırlanmalıdır;

Anlayabilecek yaştaki çocuklarla sünnet kararı birlikte alınmalıdır. Çocuğun bu konuda çevre ve arkadaşları tarafından yanlış bilgilendirilmesine meydan verilmeden konu anlayacağı basitlikte anlatılmalı, konuşma ile sünnet arasındaki süre de kısa tutulmalıdır.

Sünnet banyosu ne zaman yapılmalıdır;

Sünnet yapıldıktan bir gün sonra pansuman açılır sonrasında banyo yaptırılabilir fakat kanama ve ağrılar olabileceğinden pansuman açıldıktan üç gün sonra ılık su ile banyo yapılması daha yaralı olacaktır.

Sünnet Düğünü için gerekli hazırlıklar;

Sünnet düğünü yapılacak mekanın seçimi ve kiralanması
Süslemelerin seçimi ve temini ( balon, konfeti vb.)
Yemek, yaş pasta, ikramların seçimi ve temini
Davetiye seçimi ve temini
Sünnet çocuğunun kıyafeti
Sünnet çocuğunun ailesinin giyeceği kıyafetler
Fotoğrafçı ve kameraman ayarlanması
Sünnet arabası temini süslenmesi ve konvoy yapılacaksa havlu temini
Sünnet tahtı temini
Sünnet yatağı süslenmesi
Takı merasimi için yastık, iğnelik, takı kuşağı
Sünnet şekeri temini
Sünnet kınası yapılacaksa kına için gerekli ekip ekipman temini
Sünnet mevlidi olacaksa hocanın belirlenmesi, lokum, gülsuyu, temini

Sünnet Mevlidi nedir nelere dikkat edilmesi gerekir;

Sünnet düğünü çalgılı, müzikli ve eğlenceli olandır fakat sünnet mevlidi Kuran-ı Kerim okumalı ilahilerin kasidelerin söylendiği İslami olan sünnet düğünü tarzıdır her iki konseptinde bir arada yapıldığı sünnet düğünleri vardır fakat tek olarak sünnet mevlidi yaptıran ailelerde mevcuttur. Sünnet mevlidinde ( İslami sünnet düğünü ) organizasyonunda yapmanız gerekenler.
Sünnet mevlidi yapacağınız mekanın seçini, mekanın süslenmesi, sünnet yatağı süslemesi, masa sandalye ve ekipman sağlamlık ve kullanılabilirlik durumunun tespiti,sünnet mevlidi okuyacak hocanın ve kişilerin seçimi, sünnet mevlidi için davetiyelerin seçimi,sünnet mevlidine davet edilecek konukların listesini hazırlamak, sünnet çocuğunun sünnetlik seçimi, ebeveynlerin kıyafet ve kuaför seçimi,sünnet mevlidi için ikram edilecek yiyecek ve içeceklerin ayarlanması, sünnet mevlidi esnasında yapılacaksa sünnet kınası ve malzemelerinin hazırlanması, sünnet mevlidinde dağıtılacak mevlit şekerinin seçini ve dağıtacak kişileri organize etmek. Sünnet mevlidi hazırlamak kolay gözükse de bir o kadar zor ve zahmetli iştir. Bizim size tavsiyemiz bu kadar yükün altına girmek yerine sünnet mevlidi organizasyonu yapan bir organizasyon firması ile anlaşıp bu zahmetli işi tek başınız yapmayıp işini bilen profesyonel birinden destek almanızdır.

Sünnet kınası ve sünnet kınasının yapılışı;

Kına Türk öf adet gelenek ve göreneklerindendir. Eskilerden beri yapılan kına yakılması evlenecek kızlara, askere gidecek olan erkeklere ve erkekliğe ilk adım olan sünnet düğünlerinde kına yakılması yapılır. Sünnet düğünü ister bir mekanda ya da evde olsun kına yakımı aynı evlenecek kızlarda uygulanan kına gecesi gibi sünnet çocuğunun etrafında türküler şarkılar söylenerek sünnet çocuğunun eline ya da serçe parmağına aile büyükleri tarafından yakılır. Çocuklarına sünnet kınası yapmak isteyen aile bireyleri sünnet kınasında gerekli olan ekip ekipmanı isterlerse kendileri temin edip sünnet kınasını organize edebilir veya bir organizasyon firması ile anlaşıp daha modern ve akılda kalıcı bir sünnet kınası tertip edebilirler. Sünnet düğünü, sünnet kınası, sünnet mevlidi kısacası sünnet temalı bütün organizasyonlarda tecrübeli olan Piramit organizasyon ve ailesi olarak sizlere bu konularda yardımcı olmak isteriz. Gerek kına ekip ekipmanımızla gerek süslemeleri gerek sünnet temalı kostümler giyen ekibimizle hizmetinizdeyiz.

Sünnet düğünlerinde çocuklar için eğlence ve dikkat edilmesi gereken hususlar;

Sünnet düğünlerinde büyüklerin eğlencelerinden çok çocukların güzel vakit geçirmesi ve eğlenmeleri bu mutlu günün unutulmaz bir hale getirilmesi önemlidir. Bu mutlu günde çocukları eğlendirecek en büyük etken palyaçodur.

Palyaço;

Bütün organizasyonların baş aktörüdür, sünnet düğünlerinin de ve çocukların vazgeçilmez eğlence kaynağıdır. Sünnet düğünlerinde palyaçolar çocuklar için yarışmalar düzenler, çocuklarla beraber oyunlar oynar sosis balondan şekiller yaparak çocuklara hediye eder yüz boyaması yapıp çocuklarınızı eğlendirir.

Pinyata;

Çocuk eğlencelerinden bir diğeride pinyatadır, etrafı rengârenk krapon kâğıtları ile süslenen pinyataların içi şeker, çikolata, minik oyuncaklarla doldurularak çocukların uzanabilecekleri bir yere bağlanır çocuklar sırayla pinyata patlayana kadar çok sert olmayan bir sopa yardımı ile piyataya vururlar, pinyata patladıktan sonra içinden dökülenleri toplayarak eğlenmeleri ve mutlu olmaları sağlanır.

Otantik sokak satıcıları;

Kendilerine özgü kıyafetleri ile çocuklarınıza ikramda bulunabilecek sokak satıcıları: patlamış mısırcı (popcorn), pamuk şekerci, elma şekerci, Osmanlı macuncusu, Osmanlı şerbetçisi, Maraş dondurmacısı vb.

Diğer etkinlikler;

Sihirbaz gösterimi, kukla tiyatrosu, ateşbaz, jonglör, tahta bacak, Nasrettin hoca, Hacivat Karagöz gösterimi, şişme oyun parkları vb. etkinlikler.
Sünnet düğününün sorunsuz geçmesi için organizasyon firmasının iyi araştırılıp yaptığı işlere referanslarına ekip ekipmanına ürünlerinin kaliteli ve hijyenik olup olmadığına bakılmalıdır. Organizasyon firması ararken sadece ucuz olana değil işini kaliteli ve düzgün yapana işi vermenizi öneririz.

Sünnet düğünü  için mekan seçimi ve dikkat edilmesi gereken hususlar;

Öncelikli  olarak yapacağınız konsepte göre bir yer seçimi yapmanız gerekmektedir. Kapalı bir alandamı yoksa açık alandamı yapmak.
Kapalı bir mekanda yapacaksanız bu düğün salonu, restoran, dernek ya da bu organizasyona uygun olabilecek bir mekan; dikkat etmeniz gereken hususlar mekanda bulunan masa sandalye yeterliliği, masa sandalye örtülerin ve mekanın temizliği, ulaşım bölgesine yakınlığı, misafirlerinizin araçlarını bırakabileceği otoparkının olması araç park probleminin olmaması, mekanın ısıtma soğutma ve havalandırma sisteminin yeterliliği, yemek – catering hizmetini mekandan alacaksanız yiyeceklerin tadı ve lezzeti ve personelin yeterliliği kontrol edilmesi gerekir.
Açık bir alan tercih edilecekse, kır mekanı, havuz başı, ya da bu organizasyona uygun olabilecek bir mekan; yukarıda yazılı olan konulara dikkat etmeniz bunun haricinde hava şartlarının olumsuz gidişi ile olabilecek durumlarda ne gibi çözüm önerileri var bunları konuşmanız gerekmektedir.
Mekan konusuna karar verdikten sonra bu mekanın sizler vereceği hizmetlerin konuşulmalıdır size boş mekanımı verecek ya da masa sandalye, yemek hizmeti, süslemesi, müzik ses sistemi, fotoğraf kamera çekimi dahil mi yoksa hariç mi bunlar netleştirilmelidir. Organizasyon günü istenmedik olaylarla karşılaşmak istemezsiniz.

Sünnet düğünü öncesi üzerinde durmanız gereken hususlar;

Bir mekanla anlaşmak, organizasyon firması ve ya organizasyonda kullanılacak ekip ekipman temini, davetiye bastırmak,  sünnet elbisesi, sünnet çocuğunun anne babasının giyeceği elbiseleri almak, sünnet şekeri yaptırmak, sünnet düğünü arabası temin etmek, kuaför, kameraman ve fotoğrafçıyla anlaşmak.

Sünnet düğünü organizasyonu fiyatları;

İlk önce yapmanız gereken mekanı seçmeniz yapmak istediğiniz sünnet düğünü konseptini planladınız sıra geldi planladığınız konsepti mekana uygulamayacak olan organizasyon firması ve sünnet düğün organizasyonu fiyatları araştırmaya. Organizasyon firması ve sünnet düğünü organizasyonu fiyatları araştırırken firmanın size vereceği hizmetleri ve sizin istediğiniz hizmetleri netleştirmeniz ve erkenden rezervasyon yapanız gerekmektedir. Sünnet düğünü organizasyonları fiyatlarımızı, sünnet organizasyonu fiyatları bölümünden bakabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz. Erken rezervasyonlarda indirim uygulanmaktadır. Sünnet düğün organizasyonu yaptırırken fiyatlarla ilgili, sünnet düğün organizasyonu paketleri halinde verilen fiyatlar mevcuttur ve bu mevcut fiyatların sünnet düğün organizasyonu örnekleri de sunulmuştur. Bu sünnet düğün organizasyonu örneklerinde verilen hizmet ve fiyatları hesaplanarak toplu hizmet alınacağından belli indirimler uygulanıp sünnet düğün organizasyonu paketleri haline getirilmiştir. Sünnet düğün organizasyonu paketleri ve düğün organizasyonu örneklerimiz inceleyip farklı talepleriniz varsa da bize iletmenizi rica ederiz.

Sünnet düğün organizasyonu şirketleri;

Sünnet düğün organizasyonu şirketleri firma yöneticisinden ekibine kadar sünnet düğün organizasyonunu bilen ve yıl içerisinde birden fazla bu tip etkinlikler yaptığından tecrübelidirler bu sebepten ötürü daha iyi bir etkinlik için organizasyon firmaları ile çalışmanızda yarar vardır. Sünnet düğün organizasyonu şirketleri araştırır ve seçerken güvenilir işini bilen sünnet düğün organizasyonu firmalarıyla çalışmanızı öneririz.


Piramit Organizasyon
0532 782 06 80

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurumsal Organizasyonlar

Piknik Organizasyonu