Kokteyl Organizasyonu


Kokteyl Organizasyonu;

İkramlarla ve içeceklerle dolu bistro masanın etrafında misafirlerinizle keyifli sohbetlerin tadını çıkarabileceğiniz özel ve unutulmaz anlardır kokteyl organizasyonları. Tabi bu özel gün ve gecede her şeyin mükemmel ve eksiksiz olması gerekmektedir. Mekanın şıklığı ve görseli, servisin hızlı ve sorunsuz olması, ve en önemlisi olarak yiyecek ve içeceklerin kaliteli ve sağlıklı olması gerekmektedir. Piramit organizasyon olarak yapacağınız kokteyl organizasyonlarınızda sizler misafirlerinizle bu mutlu anın keyfini çıkartırken bizde arka planda ekibimizle birlikte, sizlere yardımcı olmak ve bu özel gününüzün sorunsuz ve mükemmel bir şekilde tamamlanması için elimizden gelenin en iyisini yapmak için hazırız.  Piramit organizasyon olarak açılış, davet, gala, nikah kokteyl, seminer, resepsiyon, ve düğün organizasyonlarınızı kokteyl organizasyonu kapsamında tasarlar ve gerekli tüm hizmetleri A-Z‘ye sağlarız.
Kokteyl organizasyon firması ararken cazip fiyatlı olana değil ekip – ekipman temizliği hijyen ve kalitenin düzgünlüğüne bakılmalıdır. Piramit organizasyon olarak yüzlerce kokteyl organizasyonu yaparak %100 müşteri ve uygun fiyatlı politikamızda sizlerden hizmet etmek isteriz.
Kokteyl organizasyon fiyatları sunacağınız ikram ve içeceklere göre değişmektedir. Düğün kokteyl organizasyonu, nikah kokteyl organizasyonu, açılış kokteyl organizasyonu, işyeri kokteyl organizasyonu, Yılbaşı kokteyl organizasyonu, toplantı kokteyl organizasyonu, gala kokteyl organizasyonu, lansman kokteyl organizasyonlarınızda vb. kokteyl organizasyonlarınızda süslemeden ikramlara kadar profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz.

İstanbul’da kokteyl organizasyonu yapan firmalar;

Kokteyl organizasyonu İstanbul olmak üzere ve Türkiye’nin bir çok ilinde hizmet veren Piramit organizasyon kokteyl organizasyon firmaları arasında kendini kanıtlayarak kokteyl organizasyonu İstanbul ve çeşitli şehirlerden gelen taleplere en iyi şekilde hizmet verip kokteyl organizasyonu firmaları arasında en çok tercih edilen firma konumuna gelmiştir. Rakiplerimizin olduğu bilincindeyiz her geçen gün bir önceki günden daha tecrübeli ekibimizle ve yenilenen ürünlerimizle hizmetinizdeyiz. İstanbul’da kokteyl organizasyonu firmaları gün geçtikçe çoğalmakta ve kokteyl organizasyonunu bilinçsiz halde yapmaktalar birkaç ekip ekipmanla yani sadece kokteyl masası kiralayarak ( bistro masa kiralama )kokteyl organizasyonu yaptıklarını sanarak İstanbul’daki kokteyl organizasyonu yapan diğer firmaları baltalamaktadır. Sadece kokteyl masası kiralayarak kokteyl organizasyonu yapılmayacağının bilincinde olmayan kokteyl organizasyon firmaları mevcut olduğunu sizlerinde bu firmalara iş vererek kokteyl organizasyonunuzu hüsrana uğratmamanızı tavsiye ederiz.

Kokteyl organizasyonlarında vermiş olduğumuz hizmetler;

Kokteyl Organizasyonu nedir nasıl yapılır;

Açılış kokteyl organizasyonu nedir nasıl yapılır;

Açılış yapacağınız firmanızın tanıtımını yapmak için ya da açtığınız iş yerinize müşteri çekmek ve gelen müşterilerinizi karşılamak amacı ile yapılan organizasyon çeşididir. Firma açılışınızı sadece balon süslemesi, ses sistemi, palyaço gibi unsurların dışında bir kokteyl havasında ikramlarla yapmak istiyorsanız açılış kokteyl organizasyonu yapmanız gerekmektedir. Açılış kokteyl organizasyonlarında kokteyl masası kiralama ( bistro masa kiralama ) , kokteyl menülerimizle, servis elemanlarımızla, süslemelerimizle firmanızı en iyi şekilde tanıtmak isteriz.

Nikah kokteyl organizasyonu nedir nasıl yapılır;

Vur patlasın çal oynasın şeklinde yapılan eğlenceli düğün organizasyonlarının yanı sıra daha konsept daha sade ama bir o kadarda gösterişli olan, gelen konukların bazılarının bistro masa (kokteyl masası) etrafında ayakta bazılarının ise bar taburelerine oturarak, trio ekibinin çalmış oldukları hafif müzik eşliğinde kokteyl ikramlarının sunum ve servis edildiği nikah organizasyonu türüdür. Tabii ki de bu organizasyon istediğiniz şekilde daha da detaylandırılabilir. Sahne gösterileri ve müzisyenlerle, yiyecek içeceklerle, süslemelerle, kokteyl ekipmanlarıyla daha birçok şekilde detaylandırılır. Nikah kokteyl organizasyonlarında dikkat etmeniz gereken birkaç husus şu şekildedir. Organizasyon hizmeti alacağınız firmanın yiyecek içecek kalitesi ve hijyenine, ekip ekipmanın sağlamlık ve kalitesine dikkat edilmelidir.

Davet kokteyl organizasyonu;

Konuklarınızı ağırlayacağınız tüm davet organizasyonlarınızda ekip ekipman temini ve yemek catering hizmeti

Toplantı kokteyl organizasyonu;

Yapacağınız toplantı, sergi, seminerlerinizde daha keyifli ve akılda kalıcı olmak için ve gelecek konuklarınızın memnun olarak ayrılmasını istiyorsanız davet kokteyl organizasyonu hizmetimizle hizmetinizdeyiz.

Lansman kokteyl organizasyonu;

Tanıtım ve ya tanıtma amaçlı yapılan lansman organizasyonları, tanıtımını yapacağınız ürünün pazarlama ve satışında etkin olabilecek, lansman kokteyl organizasyonu hem sizi hem gelen konukları memnun edecektir.

Kokteyl masası kiralama- Bistro masa kiralama;

Kokteyl organizasyonlarınız için şık kullanışlı kokteyl masaları, bistro masalar. Ayrıca kokteyl organizasyonlarınızda kullanabileceğiniz cam masalar mevcuttur.

Kokteyl masası süsleme – Bistro masa süsleme;

Kokteyl masasının üzerine giydirilen kumaşla, örtüler ve bağlamak için tüller. Detaylar için kokteyl organizasyonu fotoğraflarımızdan yaralanabilirsiniz.

Kokteyl catering hizmeti;

Alternatif kokteyl menüleri seçeneklerimizle istediğiniz kokteyl organizasyonuna uygun ister ara sıcaklı ister prolange menülerimizle taze, lezzetli ve günlük hazırlanan ürünlerimizle hizmetinizdeyiz. Kokteyl menüsü seçenekleri istenilen şartlara göre hazırlanır servis personelimiz tarafından hijyen kuralları çerçevesinde servis edilir. Detaylı bilgi için telefonla irtibata geçebilirsiniz. Örnek kokteyl menülerimizi de aşağıda bulabilirsiniz.

Trio Ekibi;

Kokteyl organizasyonlarınızda konuklarınıza canlı müzik hizmeti suna 3 kişilik ekipten oluşan canlı müzik grubudur. Trio ekibi yani trio üçlüsü keman, yan flüt, çello, gitar, akordeon, kontrbas, saksafon, perküsyon, trompet ve piyano gibi akustik müzik enstrümanlarından oluşmaktadır. Kokteyllerinizde trio ekibi kiralama hizmeti sunulur.

Kokteyl organizasyonları servis personeli;

Kokteyl organizasyonlarınız için karşılama host ve hostesleri – İkramların dağıtımı ve servisi için servis personeli temini.

Kokteyl organizasyonu süsleme hizmeti;

Canlı ve yapma çiçek süslemeleri, balo süsleme, kumaş, tül süsleme, kokteyl masası üzeri süslemeleri. Kokteyl organizasyonlarına uygun süsleme hizmetleri.

Kokteyl için kırmızı halı;

Kokteyllerde misafirlerinizin alana girişinde kullanılan kırmızı halı temini yapılmaktadır.

Gümüş tepsi, makas, kurdele;

Kokteyl açılış organizasyonlarınızda mekanın açılışında kesilen kırmızı kurdele, makaslar ve makasların konulduğu gümüş tepsi ücretsiz olarak getirilecektir.

Kokteyl organizasyonlarındaki diğer hizmetlerimiz;

Ses sistemi kiralama ve kurulumu, Dj hizmeti, ekip ekipman kiralama ( tabak, bardak, servis ekipmanları ) müzik grupları, karşılama hostesleri, garson, ışık sahne sistemleri, kokteyl masası kiralama fotoğraf ve Kamera çekim hizmeti vb.

Kokteyl organizasyonu şirketleri;

Kokteyl organizasyonu şirketleri firma yöneticisinden ekibine kadar kokteyl organizasyonunu bilen ve yıl içerisinde birden fazla bu tip etkinlikler yaptığından tecrübelidirler bu sebepten ötürü daha iyi bir etkinlik için organizasyon firmaları ile çalışmanızda yarar vardır. Kokteyl organizasyonu şirketleri araştırır ve seçerken güvenilir işini bilen kokteyl organizasyonu firmalarıyla çalışmanızı öneririz.

Kokteyl menü fiyatları;

Aşağıdaki belirtilen kokteyl menüleri ve kokteyl menü fiyatları örnek olarak hazırlanmıştır daha detaylı fiyat için kokteyl organizasyonu fiyatları sayfamızdan ya da bizimle iletişime geçerek detaylı kokteyl organizasyon fiyatları alabilirsiniz. Kokteyl organizasyonu yaptırırken fiyatlarla ilgili, kokteyl organizasyonu paketleri halinde verilen fiyatlar mevcuttur ve bu mevcut fiyatların kokteyl organizasyonu örnekleri de sunulmuştur. Bu kokteyl organizasyonu örneklerinde verilen hizmet ve fiyatları hesaplanarak toplu hizmet alınacağından belli indirimler uygulanıp kokteyl organizasyonu paketleri haline getirilmiştir. Kokteyl organizasyonu paketleri ve kokteyl organizasyonu örneklerimiz inceleyip farklı talepleriniz varsa da bize iletmenizi rica ederiz.

Kokteyl Menü – 1

Tuzlu, Tatlı kurabiyeler kuru pastalar
Meyveli tartoletler
Ekler çeşitleri
Kuruyemiş – Çerez
Cips
Soğuk içecekler ( Cola, light cola, Fanta, Gazoz, Limonata, Soğuk Çaylar, Soda, Su
Meyve Suları ( Vişne, Şeftali,Kayısı, Karışık vs. )
Kokteyl Masası Örtüleri ile .

Kokteyl menü fiyatları -1

100 Kişilik:1.500 TL 350 Kişilik:2.750 TL
150 Kişilik:1.750 TL 400 Kişilik:3.000 TL
200 Kişilik:2.000 TL 450 Kişilik:3.250 TL
250 Kişilik:2.250 TL 500 Kişilik:3.500 TL
300 Kişilik:2.500 TL Daha Üstü:     ……TL

Kokteyl Menü – 2

Tuzlu, Tatlı kurabiyeler kuru pastalar
Meyveli tartoletler
Kanepe çeşitleri ( Zeytin ezmeli kanepe, Peynirli kanepe, Mısırlı kanepe, Krem Peynirli Kanepe
Cherry dometesli kanepe, Salatalıklı kanepe, Kaşar peynirli kanepe, Sucuklu kanepe,
Tulum peynirli kanepe, Jambonlu kanepe, Mini sandeviçler vb. )
Ekler çeşitleri
Kuruyemiş – Çerez
Cips
Soğuk içecekler ( Cola, light cola, Fanta, Gazoz, Limonata, Soğuk Çaylar, Soda, Su
Meyve Suları ( Vişne, Şeftali,Kayısı, Karışık vs. )
Kokteyl Masası Örtüleri ile .

Kokteyl menü fiyatları -2

100 Kişilik:1.750 TL 350 Kişilik:4.100 TL
150 Kişilik:2.250 TL 400 Kişilik:4.450 TL
200 Kişilik:2.750 TL 450 Kişilik:4.800 TL
250 Kişilik:3.250 TL 500 Kişilik:4.950 TL
300 Kişilik:3.750 TL Daha Üstü:      ……TL

Kokteyl Menü – 3

Tuzlu, Tatlı kurabiyeler kuru pastalar
Meyveli tartoletler
Ekler çeşitleri
Kanepe çeşitleri ( Zeytin ezmeli kanepe, Peynirli kanepe, Mısırlı kanepe, Krem Peynirli Kanepe
Cherry dometesli kanepe, Salatalıklı kanepe, Kaşar peynirli kanepe, Sucuklu kanepe,
Tulum peynirli kanepe, Jambonlu kanepe, Mini sandeviçler vb. )
Küp Peynir Çeşitleri (susamlı, dereotlu, çörekotlu,dil peynir ve kaşar peynir,
kraker ve esmer lavaş ile)
Sebze Buketleri: (gambi biberler, cerry domates, baby corn, ıce berg, lolo rosto,
kokteyl zeytin ve özel sos ile)
Mercimek Köfte
Mini yaprak sarmalar
Kuruyemiş – Çerez
Cips
Soğuk içecekler ( Cola, light cola, Fanta, Gazoz, Limonata, Soğuk Çaylar, Soda, Su
Meyve Suları ( Vişne, Şeftali,Kayısı, Karışık vs. )
Sıcak içecekler ( Çay, Kahve vb. )
Kokteyl Masası Örtüleri ile .

Kokteyl menü fiyatları -3

100 Kişilik:2.000 TL 350 Kişilik:4.400 TL
150 Kişilik:2.500 TL 400 Kişilik:4.900 TL
200 Kişilik:3.000 TL 450 Kişilik:5.300 TL
250 Kişilik:3.500 TL 500 Kişilik:5.800 TL
300 Kişilik:4.000 TL Daha Üstü:     ……TL

Not:Ara sıcaklı menüler Prolange menüler veya farklı konsepteki menülerle ilgili fiyat almak için telefonla irtibata geçmeniz geçebilirsiniz.

Kokteyl organizasyonu menü çeşitleri;

Serpme Ürünler;

Çerez, kuruyemiş, cips, tuzlu, tatlı kurabiye, kuru pasta, ekler çeşitleri, meyveli tartoletler, meyve kuruları, mini kornişon salatalık, limon soslu havuç – salatalık, cherry domates, salamura yeşil zeytin, karışık baharatlı yeşil zeytin, renkli peynir topları, cevizli sucuk pestilleri, mevsim meyveleri, zeytinli ve susamlı gevrek yufka

Soğuk Kanepeler;

Kaşar peynirli kanepe – rokfor peynirli kanepe – gravyer peynirli kanepe – zeytin ezmeli kanepe – peynirli kanepe – mısırlı kanepe – salamlı kanepe – krem peynirli kanepe – cherry dometesli kanepe – salatalıklı kanepe – sucuklu kanepe – tulum peynirli kanepe – jambonlu kanepe – somon fümeli kanepe – alabalık fümeli kanepe – kırmızı havyarlı kanepe – ançüezli kanepe – fıstık ezmeli kanepe

Soğuk İştah Açıcılar;

Yaban mersinli ve levrekli bruschetta – tartoletler içerisinde fındıklı maydanoz pestosu – ricotta peynirli ve dereotlu kabak rulo – roastbeef dilimlerine sarılmış dilim mevsim sebzeleri buketi peynir topları – tartoletler içinde sebzeli közlenmiş patlıcan – yeşil elma ve cevizli körili tavuk salatası – osmanlı usulü vişneli yaprak sarma

Ara Sıcaklar;

Sigara böreği-çin böreği-mantar pane-karides pane-kaşar pane-piliç pane-piliç çöp şiş-balık köfte-soyalı piliç-sosis tava-kroket-mitite köfte-tart dilimleri-patatesli frittata-piliç flambe-tavuk tikka

Soğuk İçecekler;

Cola – diyet cola – zero cola – fanta – gazoz – karışık meyve suları – limonata – soğuk çaylar – su ve soda

Sıcak İçecekler;

Çay – Türk kahvesi – Nescafe – Meyveli çay çeşitleri

Kokteyl organizasyonu fiyatları;

Kokteyl organizasyonu yapmaya karar verdiniz ve bunu hayata geçirmek için internetten kokteyl organizasyonu firması ve kokteyl organizasyon fiyatları araştırıyorsunuz. Kokteyl organizasyon firması ararken yapacağınız kokteyl hazırlıklarını ve sunumunu yapıp yapamayacağı süslemelerden kokteyl ikramlarına kadar detaylı bilgi isteyin. Kokteyl organizasyonu fiyatları araştırırken de ucuz fiyatlı olanı sadece göz önünde bulundurmamanızı firmanın referans yaptığı iş ve kalitesine de bakmanızı ve Piramit organizasyona da danışmanızı rica ederiz. Yukarıda sizler için birkaç kokteyl organizasyonu menüsü ve kokteyl organizasyon menü fiyatları oluşturduk diğer ekip ve ekipmanlarla ilgili detaylı bilgi kokteyl organizasyonu fiyatları sayfamızdan bulabilirsiniz.

Düğün kokteyl organizasyonu, nikah kokteyl organizasyonu, açılış kokteyl organizasyonu, işyeri kokteyl organizasyonu, Yılbaşı kokteyl organizasyonu, toplantı kokteyl organizasyonu, gala kokteyl organizasyonu, lansman kokteyl organizasyonlarınızda vb. kokteyl organizasyonlarınızda süslemeden ikramlara kadar profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz.


Piramit Organizasyon
0532 782 06 80

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurumsal Organizasyonlar

Piknik Organizasyonu

Sünnet Düğünü Organizasyonu