Doğum Günü Organizasyonu


Doğum günü Organizasyonu;

Piramit organizasyon başarılı bir ekip ile günümüze kadar pek çok doğum günü partisi gerçekleştirmiş ve pek çok çocuğun doğum günü partilerine renk, heyecan ve keyif katmıştır.
Çocuğunuzun bu mutlu gününde onları sevindirecek ebeveynleri olarak size düşen yükü hafifletmek ve yavrularınıza arkadaşları ile hoşça vakit geçirebilecekleri ve mutlu olacakları bir gün yaşatmak için Piramit Organizasyon yanınızda.
Doğum günü her bireyin yılda bir defa kutladığı özel günlerdendir. Çocuklar için ne kadar önemli olsa da yetişkinler içinde sürpriz doğum günü partisi heyecan verici olabilir. Sevgiliniz aile bireylerinden ya da arkadaşlarınız için yapacağınız doğum günü organizasyonlarında bizlere danışıp yardım isteyebilirsiniz.

Doğum günü organizasyonu nasıl yapılır;

Doğum günü organizasyonları iki gurup olarak ayırmak gerekmekte çocuklar için doğum günü organizasyonu ve yetişkinler için doğum günü organizasyonu, çünkü iki organizasyonda farklı konseptler isteyen ayrı ayrı dizayn ve süslemeler gerektiren doğum günü organizasyonlarıdır. Bu sebepten iki doğum günü çeşidinde neler yapılır nasıl olmalı biraz bilgi verelim.

Çocuk doğum günü organizasyonu;

Ebeveynler çocuklarının hatta bebeklerinin doğum günü partilerini yapmak istemekte, aileler bu doğum günü partilerini evlerinde değil; kafelerde, restoranlarda, özel doğum günü odalarında ve ya bu partiye uygun olabilecek mekanları tercih etmektedir. Çocuklarını sevindirmek ve eğlendirmek için yaptıkları bu organizasyonları günümüzdeki ebeveynler organizasyon şirketleri ile birlikte planlamaktadır. Gelin bu organizasyonları birlikte tertip edelim doğum günü süslemesinden, eğlencelerinden, oyun ve animasyonlarına kadar birlikte organize edip hem çocuklarınıza hem de konuklarınıza unutulmaz bir doğum günü organizasyonu hazırlayalım.

Yetişkin doğum günü organizasyonu;

Sevgilinize, eşinize, arkadaş ve ya aile bireylerinizden birine sürpriz doğum günü planlamak istemez mi siniz. Sürpriz doğum günü planlamak istiyorsanız Piramit organizasyon bir telefon kadar yakın. Sürpriz doğum günü süslemeleri, uçan balon servisimizle, hediye ve çiçek servisimizle sevdiklerinizi şaşırtıp mutlu edelim. Sevdiklerinizin mutluluğu sizinde mutluluğunuz, hadi birlikte sevdiklerinize sürpriz doğum günü tertip edip onları şaşırtalım.

Sürpriz doğum günü organizasyonu;

Sürpriz doğum günü ile sevdiklerinizi şaşırtalım. Süslemeden hediye servisine, uçan balondan çiçek servisimize kadar bir çok hizmetle sizlerede hizmet vermek isteriz.

Doğum günü organizasyonlarında vermiş olduğumuz hizmetler;

Doğum günü organizasyonu balon süsleme:

Doğum günü kutlanacak kişinin adının yazdığı balon ağacı, zincir balon süsleme, balondan kapı girişine kemer yapılması, balondan nazar boncuğu, balondan papatyalar, yerlere serpme balon hizmeti vb.

Doğum günü organizasyonu süslemeleri:

Doğum günü konseptine uygun sünnet temalı süslemeler, balon süsleme, masa sandalye süslemeleri vb. süslemeler.

Palyaço servisi;

Bütün organizasyonların baş aktörüdür, doğum günü organizasyonlarının ve çocukların vazgeçilmez eğlence kaynağıdır. Doğum günü partisinde palyaçolar çocuklar için yarışmalar düzenler, çocuklarla beraber oyunlar oynar sosis balondan şekiller yaparak çocuklara hediye eder yüz boyaması yapıp çocuklarınızı eğlendirir.

Uçan balon servisi hizmeti;

Sürpriz doğum günü yapmak istediğinizde ya da doğum gününü kutlamak istediğiniz kişiye uçan balon buketi hediye edebilirsiniz. Bu hizmeti Piramit organizasyon olarak sağlamaktayız. İsterseniz bu balonları palyaçolar, çizgi film, süper kahraman karakteri giyen kostümlü arkadaşlarda servis edebilir.

Hediye ve Çiçek hizmeti;

Almış olduğunuz hediye ve çiçeği sizin yerinize isterseniz palyaçolar, çizgi film, süper kahraman karakteri giyen kostümlü arkadaşlarda servis edebilir.

Müzisyen Hizmeti;

Çocuk doğum günleri ister yetişkin doğum günleri olsun doğum günü yapacağınız mekana müzisyen temin etmekteyiz. Sürpriz doğum günlerinde isterseniz doğum gününü kutlamak istediğiniz kişinin kapısına müzisyen gönderelim. Canlı müzik performansları ile doğum gününüze renk katsınlar.

Masa sandalye kiralama ve süslemesi:

Doğum günü yapacağınız mekanda masa sandalye ihtiyacı varsa ya da masa sandalye var masa sandalye giydirme ve süsleme ihtiyacınız varsa bu tip ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz.

Otantik sokak satıcıları ve ikram arabaları hizmeti:

Pamuk şeker arabası kiralama, patlamış mısır ( popcorn ) arabası kiralama, Osmanlı şerbetçisi, Osmanlı macuncusu, Maraş dondurmacısı kiralama hizmetlerimizden yararlanabilir sınırsız ikramlarla hem çocukları hem de yetişkin misafirlerinizi memnun edebilirsiniz.

Volkan ve Konfeti Show’ları:

Doğum gününü volkan ve konfeti showlarla renklendirelim doğum günü kutlanacak kişi mekana girişinde pasta kesilirken bu tip showlar ortamı şenlendirelim.

Doğum günü eğlenceleri:

Sünnet düğünü organizasyonlarında hem büyükleri hem de çocukları eğlendirecek ve ilgisini çekecek eğlence programları. Palyaço ve animatör hizmetleri, sihirbaz gösterimi, kukla tiyatrosu, ateşbaz, jonglör, tahta bacak, Nasrettin hoca, Hacivat Karagöz gösterimi, kostümlü animatörler (örümcek adam, batman, sindirella, pamuk prenses, süpermen vb.) şişme oyun parkları vb. etkinlikler.

Pinyata oyunu;

Çocuk eğlencelerinden bir dir pinyata, etrafı rengârenk krapon kâğıtları ile süslenen pinyataların içi şeker, çikolata, minik oyuncaklarla doldurularak çocukların uzanabilecekleri bir yere bağlanır çocuklar sırayla pinyata patlayana kadar çok sert olmayan bir sopa yardımı ile piyataya vururlar, pinyata patladıktan sonra içinden dökülenleri toplayarak eğlenmeleri ve mutlu olmaları sağlanır.

Doğum günü organizasyonlarındaki diğer hizmetlerimiz:

Konfeti, volkan, lazer ışık show gösterileri, ses ve ışık sistemi, profesyonel orkestralar, müzisyen temini, fasıl ekipleri, Dj hizmeti, karşılama ve yer gösterme hostesleri, servis elemanı ve garson hizmeti, Catering ve yemek hizmeti, fotoğraf çekimi, kamera video çekimi, barkovizyon – sahne ve ışık sistemi kurulumu vb. hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz.

İstanbul’da doğum günü organizasyonu yapan firmalar;

Doğum günü organizasyonu İstanbul olmak üzere ve Türkiye’nin birçok ilinde hizmet veren Piramit organizasyon doğum günü organizasyonu firmaları arasında kendini kanıtlayarak doğum günü organizasyonu İstanbul ve çeşitli şehirlerden gelen taleplere en iyi şekilde hizmet verip doğum günü organizasyonu firmaları arasında en çok tercih edilen firma konumuna gelmiştir. Rakiplerimizin olduğu bilincindeyiz her geçen gün bir önceki günden daha tecrübeli ekibimizle ve yenilenen ürünlerimizle hizmetinizdeyiz. İstanbul’da Doğum günü organizasyonu yapan firma gün geçtikçe çoğalmakta ve doğum günü organizasyonu bilinçsiz bir şekilde yapılmaktadır. Sizlerden ricamız doğum günü yaptıracak ve doğum günü organizasyon firması araştırıyorsanız ucuz doğum günü ibareli ya da ucuz doğum günü yapan firma diye organizasyonunuzu hemen bu kişilere teslim etmeyin. Yılda bir kerede olsa doğum gününüzü hüsrana uğratmayın.

Doğum günü organizasyonu fiyatları;

Kendi doğum günü partinizi tertip edeceksiniz, çocuğunuzun doğum günü partisini tertip edeceksiniz ya da sürpriz bir doğum günü partisi yaptıracaksınız bu isteklerinizi yerine getirecek bir doğum günü organizasyon firması arıyor ve acaba bu doğum günü organizasyon fiyatları nelerdir diye araştırma yapıyorsunuz. İnternet araştırırken karşınıza birçok doğum günü organizasyon firması, doğum günü organizasyonu fiyatları çıkacaktır hatta ve hatta ucuz doğum günü, ucuz doğum günü İstanbul, ucuz doğum günü yapılır gibi birçok ibare çıkacaktır. Bu kelimeleri ve ibareleri yazarak müşterilerin ilgisini çekmeye çalışan birçok doğum günü organizasyon firması ve doğum günü organizasyonu fiyatları vardır. Biz bunların kirli bilgi ve kalitesiz yapılan işler olduğunun bilincindeyiz. Sizlere de bildiğimiz birkaç konudan bahsedelim ucuz doğum günü organizasyonu yaparım diyen bir firma kullandığı süs ve malzeme kalitesiz olacak ve süslemeler düzensiz ve eksik olacak. Gelelim palyaço servisine palyaçoluk sadece yüzünü boyayıp kostüm giymekle olmaz bu konu ile ilgili bilgisi ve insanları eğlendirecek bir mizaha sahip olması gerekmektedir. Biz sadece en iyi işi yapıyoruz demiyoruz bu işi hakkıyla yapan bizim gibi birçok organizasyon firması mevcut sadece araştırma yaparken fiyat endeksli bakmamanızı rica ediyoruz. Piramit organizasyon olarak ta doğum günü organizasyonu konusunda tecrübeli ve kaliteli olduğumuza inanıyor sizlere de hizmet vermek istiyoruz. %100 müşteri memnuniyeti ve profesyonel ekibiyle hizmetinizdedir. Doğum günü organizasyonu fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi almak için balon süsleme fiyatları sayfamızı ziyaret edebilir, ya da bizimle iletişime geçebilirsiniz. Doğum günü organizasyonu yaptırırken fiyatlarla ilgili, doğum günü organizasyonu paketleri halinde verilen fiyatlar mevcuttur ve bu mevcut fiyatların doğum günü organizasyonu örnekleri de sunulmuştur. Bu doğum günü organizasyonu örneklerinde verilen hizmet ve fiyatları hesaplanarak toplu hizmet alınacağından belli indirimler uygulanıp doğum günü organizasyonu paketleri haline getirilmiştir. Doğum günü organizasyonu paketleri ve doğum günü organizasyonu örneklerimiz inceleyip farklı talepleriniz varsa da bize iletmenizi rica ederiz.

Doğum günü organizasyonu şirketleri;

Doğum günü organizasyonu şirketleri firma yöneticisinden ekibine kadar doğum günü organizasyonunu bilen ve yıl içerisinde birden fazla bu tip etkinlikler yaptığından tecrübelidirler bu sebepten ötürü daha iyi bir etkinlik için organizasyon firmaları ile çalışmanızda yarar vardır. Doğum günü organizasyonu şirketleri araştırır ve seçerken güvenilir işini bilen doğum günü organizasyonu firmalarıyla çalışmanızı öneririz.

Palyaço kiralarken dikkat edilmesi gerekenler;


Palyaço organizasyonların neşe ve eğlence kaynağıdır. Bütün organizasyonlarda muhakkak palyaço bulunur insanları eğlendirip oyunlar oynayıp çeşitli sürprizleriyle gelen konukları mutlu edebilmek için. Palyaço kiralarken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Sadece kıyafet giyip yüzünü boyamakla palyaço olunmaz sadece bu sana palyaçoluk görünümü kazandırır. Palyaçoluk yapabilmek için konuyla ilgili bilgin tecrüben buna uygun mizah anlayışın insanlarla olan diyaloğun iyi olması gerekmektedir. Onun için palyaço hizmeti alırken gelen kişinin bu yetenekleri mevcut mu ne gibi oyunlar ne gibi sürprizleri var bunlar daha önce tespit edilerek bakılmalı ve organizasyon firmasından kişinin güvenirliği ile ilgili bilgiler istenmelidir. Eğer bunların hepsi tamamsa palyaço eğlenceleri ile sizlere keyifli dakikalar dileriz.


Piramit Organizasyon
0532 782 06 80

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurumsal Organizasyonlar

Piknik Organizasyonu

Sünnet Düğünü Organizasyonu