Palyaço Servisi


Palyaço Kiralama;

Yapacağınız etkinlik ve organizasyonlarınız için palyaço ve animatör kiralama servisimizden yararlanabilirsiniz. Palyaçolar organizasyonlarınızın neşe kaynağıdır palyaço kiralama ve palyaço servisimiz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Palyaço servisi;

bütün organizasyonların baş aktörüdür, organizasyonlarının ve çocukların vazgeçilmez eğlence kaynağıdır. Organizasyonlarınızda palyaçolar çocuklar için yarışmalar düzenler, çocuklarla beraber oyunlar oynar sosis balondan şekiller yaparak çocuklara hediye eder yüz boyaması yapıp çocuklarınızı eğlendirir.

Palyaço kiralarken dikkat edilmesi gerekenler;

Palyaço organizasyonların neşe ve eğlence kaynağıdır. Bütün organizasyonlarda muhakkak palyaço bulunur insanları eğlendirip oyunlar oynayıp çeşitli sürprizleriyle gelen konukları mutlu edebilmek için. Palyaço kiralarken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Sadece kıyafet giyip yüzünü boyamakla palyaço olunmaz sadece bu sana palyaçoluk görünümü kazandırır. Palyaçoluk yapabilmek için konuyla ilgili bilgin tecrüben buna uygun mizah anlayışın insanlarla olan diyalogun iyi olması gerekmektedir. Onun için palyaço hizmeti alırken gelen kişinin bu yetenekleri mevcut mu ne gibi oyunlar ne gibi sürprizleri var bunlar daha önce tespit edilerek bakılmalı ve organizasyon firmasından kişinin güvenirliği ile ilgili bilgiler istenmelidir. Eğer bunların hepsi tamamsa palyaço eğlenceleri ile sizlere keyifli dakikalar dileriz.

Palyaço fiyatları;


Palyaço fiyatları yapacağınız veya istemiş olduğunuz organizasyon türüne göre palyaçonun gösterim süresi ve çeşitli faktörlere göre değişmektedir. Palyaço fiyatları ile bilgi almak için bizimle irtibata geçebilir ve ya palyaço kiralama fiyatları bölümünden fiyat değerlendirmeleri yapabilirsiniz.


Piramit Organizasyon
0532 782 06 80

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurumsal Organizasyonlar

Piknik Organizasyonu

Sünnet Düğünü Organizasyonu