Masa Sandalye Süsleme-Kiralama


Masa sandalye kiralama;

Düğün, nişan, kına gecesi, davet, sünnet, mezuniyet, toplantı vb. tüm organizasyonlarınız için masa sandalye kiralama ve nakliye hizmeti yapılmaktadır. İstanbul masa sandalye kiralama hizmeti veren firmamız İstanbul masa sandalye kiralamanın dışında yakın çevreler de masa sandalye kiralama hizmeti sunmaktadır. İstanbul’un dışında farklı illerden gelen masa sandalye kiralama işlerinde gerekli yardımı yaparak müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Yapacağınız organizasyon için seçtiğiniz mekanda masa sandalye yok mu ya da masa sandalye varda eksik mi bunun için masa sandalye kiralama hizmetimizden yararlanmak istiyorsunuz. Zengin çeşit yüklü  miktardaki masa ve sandalyelerimizi sizlere temin edelim.

Masa kiralama hizmeti;

Dikdörtgen Masa Kiralama; 

70X120 ve 80X140 cm ölçülerinde. 4-6-8-10 kişilik.

Yuvarlak Masa Kiralama;

180 cm ölçülerinde 10 kişilik banket masa.

Kokteyl Masası Kiralama; Bistro masa kiralama;

110 cm yüksekliğinde yuvarlak kokteyl masası – bistro masa

Cam Kokteyl Masası;

Kokteyllerde kullanabileceğiniz kokteyl konseptine uygun cam kokteyl masaları.

Nikah Masası Kiralama;

Deri ve lake taşlı nikah masası.

Servis Masası Kiralama;

Yemek servisleri için kullanılan servis masası kiralama.

Sandalye kiralama hizmeti;

Plastik Sandalye Kiralama;

Kolsuz plastik sandalyeler.

Lake Sandalye Kiralama; 

Ahşap katlanabilir lake sandalye. Minderlidir.

Tiffany Sandalye Kiralama;

Altın sarısı ve gümüş gri renklerinde tiffany sandalye.

Masa Sandalye Süsleme;

Düğün, nişan, kına gecesi, sünnet, mezuniyet, toplantı vb. tüm organizasyonlarda dikkat çeken ilk unsur masa ve sandalyelerin gösterişidir yani süslemesidir. Masa ve sandalyelerin şık bir şekilde süslenmesi organizasyonlarınıza ayrı bir hava katarak konuklarınızın gözlerini kamaştıracak ve onlara önelimi olduklarının vurgusunu yapacaktır. İşinde profesyonel olan ekibimiz hem masa sandalye temin etmenize hem de  yapacağınız tüm organizasyonlarınızda masa ve sandalyelerin süslemesinde sizlere en iyi şekilde hizmet verecektir.

Masa Sandalye Süsleme Hizmetleri;

Masa üstü süslemeleri, masa üstü dantel kapak süslemesi, çiçekli şamdan süsleme, supla süsleme, masa üstü süslemesi için dekoratif ürünler, Masa üstü canlı çiçek aranjmanları ve yapay çiçek süslemeleri.
Sandalye süsleme ve tül fiyonk bağlama, plastik sandalye süsleme, tiffany sandalye süsleme, sandalye giydirme ve çiçek süsleme.

Masa Sandalye Kiralarken Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar;

Masa ve sandalye kiralayacaksınız bu tip ekipmanlar birçok organizasyonda kullanıldığından taşıma esnasında ve ya farklı sebeplerden kırılabilmektedir biz bunları ne kadar kontrol etsekte bazen gözden kaça şeyler olabilir. Kiralama yapacağınız firma masa sandalyeleri getirirken sizlerde göz ucu ile de olsa bir kontrol etmenizde fayda zaten işini düzgün yapan bir firma ise kırık ya da eksik çıktığında telafisini hemen yapacaktır. Eğer organizasyon firması eksiksiz sağlam sorunsuz bir şekilde masa sandalyeleri teslim etmiş siz iade ederken kırık eksik masa sandalye çıkmasında ürünün ücretini sizden talep edecektir bu sebepten ötürü sen siz nede firma mağdur olsun sayılı olarak ve sağlamlık kontrolü yaparak teslim alın ve teslim edin.

Masa Sandalye Kiralama Fiyatları; Masa Sandalye Süsleme Fiyatları;


Masa sandalye kiralama fiyatları istemiş olduğunuz masa ve sandalye çeşidine göre değişmektedir. Masa sandalye kiralama fiyatları hakkında bilgi almak için masa sandalye kiralama fiyatları sayfamızdan ya da telefonla iletişim kurarak öğrenebilirsiniz. Masa sandalye süsleme fiyatları da istemiş olduğunuz konsepte ve masa üstü kullanılacak ekipmanlara göre değişmektedir örneğin; düğün organizasyonu için masa sandalye süslemesi ve masa sandalye süsleme fiyatları ile toplantı davet gibi organizasyonlardaki masa sandalye süsleme ve masa sandalye süsleme fiyatları ayrıdır. Masa sandalye süsleme fiyatları hakkında bilgi almak için masa sandalye süsleme fiyatları sayfamızdan ya da telefonla iletişim kurarak öğrenebilirsiniz.




Piramit Organizasyon
0532 782 06 80

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurumsal Organizasyonlar

Piknik Organizasyonu

Sünnet Düğünü Organizasyonu