Açılış Organizasyonu



Açılış Organizasyonu;

Bizim için öncelikle bu günün sonunda memnun kalmanızdır. Başta İstanbul açılış organizasyonu olmak üzere Türkiye’nin bir çok yerinde açılış organizasyon hizmeti veren Piramit organizasyon geniş portföyüyle siz değerli müşterilerimize farklı organizasyon paketleri sunmaktadır. Bu organizasyon için ister küçük, ister büyük bir bütçe ayırın Piramit organizasyon size farklı konseptler de size yakışacak en iyi organizasyonu sağlayacaktır.İş yeri açılışlarında en önemli olan açacağınız mekana müşteri çekmek ve iş yerinizden memnun bir şekilde ayrılmasını sağlamaktır. Bunu sağlamanız için Piramit organizasyon hizmetinizdedir.Amacımız açacağınız iş yerini ve sizleri en iyi şekilde tanıtıp açacağınız mekanı ve sizleri akılda kalıcı kılmaktır. Avm açılış organizasyonu, mağaza açılış organizasyonu, market açılış organizasyonu, kafe (cafe açılış organizasyonu) açılış organizasyonu, butik açılış organizasyonu, hastane açılış organizasyonu, restaurant (restoran açılış organizasyonu) açılış organizasyonu, işyeri açılış organizasyonu, dükkan açılış organizasyonu ve tüm açılış organizasyonlarınızda sizlere hizmet vermek isteriz.

İstanbul’da açılış organizasyonu yapan firmalar;

Açılış organizasyonu İstanbul olmak üzere ve Türkiye’nin bir çok ilinde hizmet veren Piramit organizasyon açılış organizasyon firmaları arasında kendini kanıtlayarak açılış organizasyonu İstanbul ve çeşitli şehirlerden gelen taleplere en iyi şekilde hizmet verip açılış organizasyonu firmaları arasında en çok tercih edilen firma konumuna gelmiştir. Rakiplerimizin olduğu bilincindeyiz her geçen gün bir önceki günden daha tecrübeli ekibimizle ve yenilenen ürünlerimizle hizmetinizdeyiz. İstanbul’da açılış organizasyonu firmaları gün geçtikçe çoğalmakta ve açılış organizasyonunu bilinçsiz halde yapmaktalar birkaç ekip ekipmanla yani sadece balon şişirerek açılış organizasyonu yaptıklarını sanarak İstanbul’daki açılış organizasyonu yapan diğer firmaları baltalamaktadır. Sadece balon şişirerek açılış organizasyonu yapılmayacağının bilincinde olmayan açılış organizasyon firmaları mevcut olduğunu sizlerinde bu firmalara iş vererek  açılış gününüzü hüsrana uğratmamanızı tavsiye ederiz.

Açılış organizasyonu nedir ne için yapılır;

Yeni açacağınız iş yerinizin tanıtımın yapmak müşteri çekmek ve ya gelen müşterilerinizi memnun etmek amacı ile yapılan organizasyonlara açılış organizasyonu denir. Açılış organizasyonları yapılış amacı; müşterilere ben buradayım, burayı yeni açtık, buraya şöyle bir firma kurduk haberiniz olsun gibi cümleleri dolaylı yoldan söyleme şeklidir. Tabii bunları söylerken de açılış organizasyonu öncesi dikkat etmeniz gereken hususlara riayet etmeniz gerekmektedir. Birazda nelere dikkat edilmesi gerekir onlardan bahsedelim.

Açılış organizasyonu yaparken nelere dikkat etmeliyiz;

Yeni bir işletme kuruyorsunuz açılış yapayım diyorsunuz, iki üç balon bağlanacak biz kendimiz yaparız ne gerek var organizasyon firmasına diyorsanız yanılıyorsunuz. Kısacası o balonu şişirmek marifet değil önemli olan o balona şekil vermek müşterilerin ilgisini çekecek şekilde dizayn etmek. En iyisi bu işleri profesyonel ellere teslim etmek siz zaten telaş içerisindesiniz yeni bir işletme kurmuşsunuz bunun heyecanını yaşıyorsunuz birde açılış organizasyonları ile uğraşmayın. İşini bilen ve açılış organizasyonlarında deneyim sahibi müşteriyi cezp edecek açılış türlerini bilen bir organizasyon firması ile anlaşmak.

Açılış organizasyonlarında vermiş olduğumuz hizmetler;

Açılış organizasyonu balon süsleme;

Balon süsleme açılış organizasyonlarının en önemli parçasıdır. Açtığın iş yerinize dışarıdan bakıldığında rengarenk bir hava katarak müşterilerin ilgisini çeker. Açılış organizasyonlarında balon süsleme; zincir balon örülerek karşıdan karşıya çekilir. Zincir balon örülerek kapı kemeri yapılır. Balondan nazar boncuğu, balon ağaç, balondan papatyalar ve serpme balonlarla süslenir.

Açılış organizasyonu süslemeleri;

Kurumsal renklerinize uygun konseptte ya da istediğiniz renklerde tül süsleme, kumaş süsleme, bayrak süsleme, balon süsleme.

Palyaço kiralama;

Bütün organizasyonların olmazsa olmazıdır palyaçolar açılış organizasyonlarınızda da gelen müşterilerinizi ve çocuklarını eğlendirmek için palyaço kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Flytube kiralama; Fly Tüp kiralama;

Dans eden şişme adam olarak ta adı geçen fly tüp organizasyonlarınızda insanların dikkatini çeker, hava yardımı ile şişip sönerek dans ediyormuş izlenimi verir.

Ses Sistemi Kiralama;

Açılışlarınızda ses sistemi kurulumu yaparak hem müzik hem fiyat politikanızın hem de anons yapılarak müşterilerin mekana çekilmesine yardımcı olur. Ses sistemi kiralama ve kurulumu için bizleri arayabilirsiniz.

Dj ve anons personeli;

Her türde müzik arşivi ile müşterilerinize unutulmaz bir müzik ziyafeti sunar, anons personeli de fiyat politikanız ve mekan açılışı ile ilgili anonslar yaparak firma bilinirliğinizi arttırır.

Tanıtım amaçlı hizmetler;

Açılış organizasyonunuzda firmanızı tanıtan logolu baskılı balonlar servis personellerimiz tarafından dağıtılır ya da bastırmış olduğunuz broşür kataloglar dağıtılır.

Baskılı balon temini;

Firmanızın markası, logosu, amblemi, ya da sloganının olduğu baskılı balon temini hizmeti vermekteyiz ( minimum 1000 adet )

Açılış için kırmızı halı;

Kokteyllerde misafirlerinizin alana girişinde kullanılan kırmızı halı temini yapılmaktadır.

Gümüş tepsi, makas, kurdele;

Kokteyl açılış organizasyonlarınızda mekanın açılışında kesilen kırmızı kurdele, makaslar ve makasların konulduğu gümüş tepsi ücretsiz olarak getirilecektir.

Açılış organizasyonu animasyon hizmetleri;

Şişme palyaço, maskot, flaytube, kostümlü animatörler (örümcek adam, batman, sindirella, pamuk prenses, süpermen vb.)

Açılış kokteyl organizasyonu;

Açılış yapacağınız firmanızın tanıtımını yapmak için ya da açtığınız iş yerinize müşteri çekmek ve gelen müşterilerinizi karşılamak amacı ile yapılan organizasyon çeşididir. Firma açılışınızı sadece balon süslemesi, ses sistemi, palyaço gibi unsurların dışında bir kokteyl havasında ikramlarla yapmak istiyorsanız açılış kokteyl organizasyonu yapmanız gerekmektedir. Açılış kokteyl organizasyonlarında kokteyl masası kiralama ( bistro masa kiralama ) , kokteyl menülerimizle, servis elemanlarımızla, süslemelerimizle firmanızı en iyi şekilde tanıtmak isteriz. Daha detaylı bilgi için kokteyl organizasyonu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kokteyl masası kiralama- Bistro masa kiralama;

Açılış kokteyl organizasyonlarınız için şık kullanışlı kokteyl masaları, bistro masalar. Ayrıca kokteyl organizasyonlarınızda kullanabileceğiniz cam masalar mevcuttur.

Kokteyl masası süsleme – Bistro masa süsleme;

Kokteyl masasının üzerine giydirilen kumaşla, örtüler ve bağlamak için tüller. Detaylar için kokteyl organizasyonu fotoğraflarımızdan yaralanabilirsiniz.

Mehter takımı ve mehteran gösterimi:

Açılış organizasyonlarınızda mehter takımı ve mehteran gösterimi ile organizasyonlarınızda mini bir mehter konseri verebiliriz.

Otantik sokak satıcıları ve ikram arabaları hizmeti:

Pamuk şeker arabası kiralama, patlamış mısır ( popcorn ) arabası kiralama, Osmanlı şerbetçisi, Osmanlı macuncusu, Maraş dondurmacısı kiralama hizmetlerimizden yararlanabilir sınırsız ikramlarla hem çocukları hem de yetişkin misafirlerinizi memnun edebilirsiniz.

Fotoğraf ve kamera çekimi hizmeti;

İsterseniz bu günü ölümsüzleştirelim. Nasıl mı? Profesyonel kamera ve fotoğraf çekimleriyle isteğe göre fotoğrafçımız ve kameramanımız organizasyondaki tüm detayları kayda alır cd haline getirerek  sizlere teslim ederiz.  İsterseniz cd haricinde istediğiniz fotoğrafları albüm haline getire biliriz.

Trio Ekibi;

Açılış kokteyl organizasyonlarınızda konuklarınıza canlı müzik hizmeti suna 3 kişilik ekipten oluşan canlı müzik grubudur. Trio ekibi yani trio üçlüsü keman, yan flüt, çello, gitar, akordeon, kontrbas, saksafon, perküsyon, trompet ve piyano gibi akustik müzik enstrümanlarından oluşmaktadır. Kokteyllerinizde trio ekibi kiralama hizmeti sunulur.

Kokteyl organizasyonlarındaki diğer hizmetlerimiz;

Ses sistemi kiralama ve kurulumu, Flytube kiralama ( Fly Tüp kiralama , Dans eden şişme adam), Dj hizmeti, ekip ekipman kiralama ( tabak, bardak, servis ekipmanları ) müzik grupları, karşılama hostesleri, garson, ışık sahne sistemleri, kokteyl masası kiralama fotoğraf ve Kamera çekim hizmeti Ses ve ışık sistemi, Profesyonel orkestralar, Müzisyen temini, Fasıl ekipleri, Dj Hizmeti, Trio Ekibi ( Trio Üçlüsü ) Tasavvuf ekibi, Semazen vb.

Açılış organizasyonu fiyatları;

Açılış organizasyonu yapmaya karar verdiniz ve bunu hayata geçirmek için internetten açılış organizasyonu firması ve açılış organizasyon fiyatları araştırıyorsunuz. Açılış organizasyon firması ararken yapmak istediğiniz açılışı, balon süslemesinden animasyon hizmetlerine kadar eksiksiz yapabilecek potansiyele sahip bir firmayla anlaşmanızı tavsiye ederiz. Açılış organizasyonu fiyatları araştırırken de ucuz fiyatlı olanı sadece göz önünde bulundurmamanızı firmanın referans yaptığı iş ve kalitesine de bakmanızı ve Piramit organizasyona da danışmanızı rica ederiz. Açılış balon süsleme, açılış kokteyli, açılış  süslemeleri, açılış için gerekli ekip – ekipman temini ve her zevke, bütçeye uygun hizmet veren firmamız %100 müşteri memnuniyeti ve profesyonel ekibiyle hizmetinizdedir. Açılış organizasyonu fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi almak için açılış organizasyon fiyatları sayfamızı ziyaret edebilir, ya da bizimle iletişime geçebilirsiniz. Açılış organizasyonu yaptırırken fiyatlarla ilgili, açılış organizasyonu paketleri halinde verilen fiyatlar mevcuttur ve bu mevcut fiyatların açılış organizasyonu örnekleri de sunulmuştur. Bu açılış organizasyonu örneklerinde verilen hizmet ve fiyatları hesaplanarak toplu hizmet alınacağından belli indirimler uygulanıp açılış organizasyonu paketleri haline getirilmiştir. Açılış organizasyonu paketleri ve açılış organizasyonu örneklerimiz inceleyip farklı talepleriniz varsa da bize iletmenizi rica ederiz.

Açılış organizasyonu şirketleri;

Açılış organizasyonu şirketleri firma yöneticisinden ekibine kadar açılış organizasyonunu bilen ve yıl içerisinde birden fazla bu tip etkinlikler yaptığından tecrübelidirler bu sebepten ötürü daha iyi bir etkinlik için organizasyon firmaları ile çalışmanızda yarar vardır. Açılış organizasyonu şirketleri araştırır ve seçerken güvenilir işini açılış organizasyonu firmalarıyla çalışmanızı öneririz.

Açılış organizasyonu türleri ve uygulanan konseptler;

İş yeri açılış organizasyonu;

İş yeri açılışları organizasyonla daha da verimli hale gelir balon süsleme, bayrak süsleme, tül süsleme, kumaş süsleme, bayrak süsleme, ses sistemi, canlı müzik grupları, trio ekibi, açılış kokteyli vb. organizasyonları profesyonel detek alarak iş yerinizin değerini daha da arttırmaya ne dersiniz? Piramit organizasyon size bir telefon kadar yakın.

Avm açılış organizasyonu;

Avmler ilk açıldıklarında, belli başlı indirim günlerinde, kendilerine özgü ve has isimler koydukları günlerde organizasyon düzenlerler. Bu avm açılış organizasyonu olsun ya da avm özel günleri olsun bu tip organizasyonlara alışık olan firmamız bir çok avm ye hizmet vermektedir.

Market açılış organizasyonu;

market açılış organizasyonlarınızda marketimizin açıldığına dair indirim broşürlerinin dağıtılması ses sistemi kurulumuyla bangır bangır müzik dinletisi ve marketimizin indirim kampanyaları ve ürün bilgileri anonsları yapılır. Market açılış süslemelerine gelince balonlarla markete rengarek bir hava katılarak insanların ilgisinin çekilmesi sağlanır gerek zincir balon yapımı gerek balon papatyalarla ilgi odağı haline getirilir. Flytube ( Fly Tüp, Dans eden şişme adam), maskot ve palyaçolarla gelen müşteriler karşılanarak eğlendirilir.

Mağaza açılış organizasyonu;

mağaza açılış organizasyonları da süslemeler ön plana çıkarılarak zincir balon süslemelerle mağazanın çevresi etrafı ve karşıdan karşıya zincir balon süsleme yapılarak süslenir. Gerekirse kumaş, tül süsleme yapılarak canlı bir renk cümbüşü süslemesi yapılır. Mağaza açılış organizasyonlarında tavsiyemiz kokteyl havasında yapılmasıdır bistro masalar kumaşlarla süslenmiş bir şekilde mağaza etrafına konularak birbirinden lezzetli atıştırmalık ikramlar ve içeceklerle servis personelimiz tarafından dağıtılır.

Kafe açılış organizasyonu;

Kafe açılış organizasyonlarında balon süsleme, bayrak süsleme, tül süsleme, kumaş süsleme, bayrak süsleme, ses sistemi, canlı müzik grupları, trio ekibi gibi farklı konseptlerde yapılır.

Hastane açılış organizasyonu;

Her açılış organizasyonunda süsleme hizmetleri oluyor fakat bazı açılış organizasyonlarında ses sistemi bangır bangır müzik çalınma işlemi olmuyor bunlardan biride hastane açılış organizasyonu açılış organizasyonlarında bilgi ve tecrübesi olan Piramit organizasyon tüm açılış organizasyonlarında hizmetinizdedir. Hastane açılış organizasyonlarında müzik ve anonstan çok süslemelerle hastaneyi tanıtan broşürlerin dağıtımı ve kokteyl hizmetleri ile tanıtılmaktadır.

Diğer açılış organizasyonları;


Restaurant açılış organizasyonu (restoran açılış organizasyonu), dükkan açılış organizasyonu, butik açılış organizasyonu vb. açılış organizasyonlarınızda Piramit organizasyon bir telefon kadar yakın.


Piramit Organizasyon
0532 782 06 80

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurumsal Organizasyonlar

Sünnet Düğünü Organizasyonu

Piknik Organizasyonu