Otantik Satıcılar

Otantik Satıcılar.

Organizasyonların vazgeçilmezidir ikramlar, yaptığınız küçük ikramlar gelecek olan misafirlerinizi mutlu ettiği kadar sizinde prestijinizi arttıracak temel unsurlardandır. Düğün, Sünnet, Açılış, Okul günleri, Doğum günü vb. organizasyonlarınızda ücretsiz olarak dağıtılacak bu ikramlar organizasyonunuza zengin bir hava katacak, Otantik kıyafetleri ile sunum yapan servis elemanları organizasyonlarınıza ayrı bir keyif ve görsellik katacaktır. Piramit organizasyon olarak saygılı ve hoşgörülü servis elemanlarımızla; Pamuk şeker, patlamış mısır, Osmanlı macunu, Osmanlı şerbeti, gözlemeci, kahveci, dondurmacı vb. gibi karnaval yiyecekleri hizmetlerimizle yanınızdayız.

Pamuk Şeker.: Kendine has pamuk şeker arabasında pamuk şeker makinesinde üretilen şekerleme tahta çıtalara sarılarak ikram edilmektedir.
Patlamış Mısır.: Patlamış mısır arabasında taze patlatılmış mısırlar sıcak bir şekilde kendine has ambalajı ile ikram edilir.
Osmanlı Macunu.: Geleneksel tatlarımızdan olan macun çeşitli baharat ve şifalı otlardan üretilen lezzetli ve tatlı bir ikramdır. Otantik kıyafetli servis personelimiz tahta çubuklarda ikram edecektir.
Osmanlı Şerbeti.: Kendine has şerbet güğümünde bardakla servis edilen bu lezzetli içeceğimiz otantik kıyafetli servis personelimiz tarafından ikram edilir.
Kahveci.: Cariye kostümleri giymiş bayan personellerimiz tarafından hazırlanan ve ikram edilen Türk kahvesi  gelen misafirlerinizin kırk yıl hatırında kalacak cinsten.
Gözlemeci.: Anadolu kadınlarının yöresel kıyafetleri ile kendi hazırlamış oldukları peynirli, patatesli, kıymalı çeşitleriyle sıcak bir şekilde ikram edilir.
Dondurmacı.: Kendine has otantik kıyafetleri ile işinin ehli dondurma ustalarının hazırladığı Maraş dondurması külahlarla ikram edilir.


Kendine has tatları ile herkesin beğendiği karnaval yiyecekleri organizasyonlarınızın vazgeçilmezi olacak. Otantik kıyafetleri ile kendine özel servisleriyle ikram edilmesi organizasyonunuza zengin içerik katacak hem miniklerin hem büyüklerin ilgi odağı olacak. Piramit organizasyon olarak ekip ekipman temini ve kostümlü servis personelimizle hizmetinizdeyiz.


"Sizin için, Size Özel Hizmetler. Piramit Organizasyon"

www.piramitorganizasyon.com
www.facebook.com/piramit.organizasyonn
Whatsapp :: 0532 782 06 80






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurumsal Organizasyonlar

Piknik Organizasyonu

Sünnet Düğünü Organizasyonu