Doğum Günü Organizasyonları

Doğum Günü Organizasyonları

Piramit Organizasyon başarılı bir ekip ile günümüze kadar pek çok doğum günü partisi gerçekleştirmiş ve pek çok çocuğun doğum günü partilerine renk, heyecan ve keyif katmıştır.
Çocuğunuzun bu mutlu gününde onları sevindirecek ebeveynleri olarak size düşen yükü hafifletmek ve yavrularınıza arkadaşları ile hoşça vakit geçirebilecekleri ve mutlu olacakları bir gün yaşatmak için Piramit Organizasyon yanınızda.
Doğum günü her bireyin yılda bir defa kutladığı özel günlerdendir. Çocuklar için ne kadar önemli olsa da yetişkinler içinde sürpriz doğum günü partisi heyecan verici olabilir. Sevgiliniz aile bireylerinden ya da arkadaşlarınız için yapacağınız doğum günü organizasyonlarında bizlere danışıp yardım isteyebilirsiniz.
Bu özel günde isteğinize göre; 

  • Mekanın süslenmesi ( Balon süsleme, Serpme balon, Kapıya Kemer, Balondan papatya Doğum günü yazıları, Renkli doğum günü süsleri vb.)
  • Palyaço ve Animatör hizmetleri ( Yarışmalar, Oyunlar, Danslar, Yüz boyama ve Sosis balon dağıtımı vb.)
  • Kostümlü Animatörler (Örümcek Adam, Batman, Sindirella, Pamuk Prenses, Süpermen vb.)
  • Jonglör gösterisi, İllüzyonist – Sihirbaz gösterisi, Karagöz Hacivat Gösterisi vb.

  • Otantik satıcılar ( Pamuk şeker, Patlamış mısır, Osmanlı macunu, Osmanlı şerbetçisi, Kahveci, Gözlemeci, Dondurmacı vb. )

 Yetişkinler için yapılacak doğum günü organizasyonlarında değişik konsept ve tarzlarda hizmetler verilir. Örneğin sevgilinize yapacağınız bir organizasyonda çiçekler, kalpli uçan balon demetleri, kostümlü animatörler, konfeti ve volkan gösterisi, Havai fişekler vb. sunumlar yapılır.


"Sizin için, Size Özel Hizmetler. Piramit Organizasyon"

www.piramitorganizasyon.com
www.facebook.com/piramit.organizasyonn
Whatsapp :: 0532 782 06 80








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurumsal Organizasyonlar

Piknik Organizasyonu

Sünnet Düğünü Organizasyonu